Close

CLUBUL SPORTIV KORYO face înscrieri în permanență, pe toată durata anului sportiv, pentru toți cei care doresc să practice acest sport (copii, adolescenți, adulți, fete și băieți).
Condiții de înscriere: vârsta minimă 5 ani / apt medical pentru efort fizic.
Antrenamentele se desfășoară în zilele de luni, miercuri și vineri la Sala Polivalenta Blaj.
Grupa 1, formată din copiii cu vârsta între 5 și 10 ani, desfășoară antrenamentul între orele 17.00 și 18.00;
Grupa 2, formată din sportivii peste 10 ani, desfășoară antrenamentul între orele 18.00 și 19.30;
Antrenamentele sunt conduse de Maestrul IOAN TIUREAN, posesor al gradului 7 Dan, antrenor licențiat, specialist în Taekwondo recunoscut la nivel internațional.
Înscrierile se pot face la sala de sport, ocazie cu care doritorii vor primi o fișă de înscriere și alte informații.
Mai multe informații despre procedura de înscriere puteți solicita telefonic sau prin aplicația whatsapp la numărul 0744664948.

TAEKWONDO
koryo_1

GRUPĂ COPII

ORAR:
LUNI, MIERCURI, VINERI
17.00 – 18.00

TAEKWONDO
koryo_2

GRUPĂ JUNIORI/SENIORI

ORAR:
LUNI, MIERCURI, VINERI
18.00 – 19.30

KICKBOXING
370x100_5

GRUPĂ ADULȚI

ORAR:
LUNI, MIERCURI, VINERI
19.30 – 20.30

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Ce este Taekwondo?

Taekwondo este o Artă Marțială defensivă coreeană, care se distinge de alte sporturi de luptă prin utilizarea extensivă a loviturilor de picioare.
Taekwondo este una din cele mai răspândite discipline sportive din lume, fiind practicată în prezent de aproximativ 50 de milioane de persoane din peste 167 de țări.
Taekwondo a câștigat o mare reputație internațională datorită spectaculozitații, fiind introdus în lista sporturilor Olimpice în anul 2000.
Taekwondo este o Artă Marțială, bazată pe valori umane, morale și universale, o disciplină sportivă perfectă pentru practicanții de orice vârstă. Responsabilitate, politețe, respect, perseverență, curaj, generozitate, cooperare, non-violență, modestie, compasiune, solidaritate, sunt doar câteva din avantajele practicării Taekwondo-ului.

Ce beneficii fizice are Taekwondo pentru practicanți?

Taekwondo este o disciplină sportivă complexă, care ajută la dobândirea și dezvoltarea abilităților motrice, a îndemânării, flexibilității și mobilității articulare, la creșterea vitezei de reacție și execuție.
Taekwondo ajută la o dezvoltare fizică armonioasă. Tonifică și dezvoltă musculatură, crește forța și rezistența, îmbunătățește funcțiile cardiovasculare și respiratorii, ajută la prevenirea sedentarismului și a obezității, întărește sistemul imunitar.

Unde și când se desfășoară antrenamentele?

Antrenamentele se desfășoară în sala de sport a școlii gimnaziale ”Toma Cocișiu” (fosta popicărie), situată în parcul ”Avram Iancu” (intrarea de către parcul Piața 1848).
Zilele de antrenament:luni, miercuri și vineri.
Orarul antrenamentelor:
– între orele 17.00-18,00, grupa 1 (copii 5-10 ani);
– între orele 18.00-19,30, grupa 2 (sportivi peste 10 ani);

Taekwondo este un sport potrivit pentru copii?

Taekwondo este una din cele mai potrivite discipline sportive pentru copii.
În antrenamentele de Taekwondo sunt folosite echipamente special concepute pentru a asigura protecție.
Sportivii folosesc căști cu vizor, veste de protecție pentru corp, apărători pentru mâini, picioare și zona inghinală, astfel încât riscul de accidentare este redus la zero.

Ce beneficii psihice are Taekwondo asupra practicanților?

Prin practicarea acestui sport în mod organizat, copiii își dezvoltă competențele emoționale (înțelegerea și exprimarea emoțiilor, creșterea încrederii în sine, empatia), sociale (îmbunătățirea abilităților de comunicare, relaționare și cooperare) și cognitive (stimularea utilizării imaginației, creativității și spontaneității).
Prin Taekwondo se reduce stresul și anxietatea, se accentuează capacitatea de concentrare, se controlează hiperactivitatea, se diminuează impulsivitatea și se elimină manifestările violente.

Cum mă pot înscrie la cursurile de Taekwondo?

Înscrierile se fac la sala unde se desfășoară antrenamentele, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, între orele 17 și 19,30.
Înscrierea minorilor se poate face numai de către unul dintre părinți sau tutorele legal.
La înscriere, doritorii primesc o fișă de înscriere și alte informații utile despre procesul de înscriere, ținuta necesară, cotizația lunară, etc.

Pentru mai multe informații puteți să ne contactați telefonic sau pe whatsapp la numărul de telefon 0744664948